Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی صبح امروز به ریاست سیدرضا تقوی آغاز به کار کرد.

به گزارش تابناک، نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز ( پنجشنبه، 8 خرداد) رأس ساعت 8 و 5 دقیقه به ریاست سیدرضا تقوی رئیس سنی و با حضور 220 نفر از منتخبین مجلس آغاز شد.

روح الله نجابت منتخب مردم شیراز در مجلس دستور کار نشست امروز را به شرح ذیل قرائت کرد:

انتخاب اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی

گزارش شعب 15 گانه درباره انتخاب اعضای هیأت رئیسه آن ها و اعضای کمیسیون تحقیق و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس

انجام مراسم تحلیف اعضای هیأت رئیسه دائم مجلس شورای اسلامی

روز گذشته محمد باقر قالیباف با کسب اکثریت مطلق در فراکسیون انقلاب اسلامی،با کسب ۱۶۶ رای از مجموع ۲۳۰  رای ماخوذه، به عنوان کاندیدای ریاست مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ حمیدرضا حاج بابایی ۵۷ رای، مصطفی میر سلیم ۵ رای و حسن نوروزی ۲ رای از مجموع ۲۳۰ رای ماخوذه راکسب کردند.

در این جلسه امیرحسین قاضی زاده هاشمی با ۹۴ رای و علی نیکزاد با ۹۳ رای کاندیداهای نهایی نایب رئیسی مجلس شدند.

عبدالرضا مصری با ۷۷ رای، محمدمهدی زاهدی با ۵۶، الیاس نادران ۵۳ و علیرضا منادی با ۴۲ رای در رتبه های بعدی کاندیداتوری نایب رئیسی این فراکسیون قرار داشتند.

همچنین محمدحسین فرهنگی، محسن پیرهادی و علیرضا سلیمی، کاندیداهای این فراکسیون برای انتخاب به‌عنوان ناظر یا کارپرداز هیئت رئیسه هستند.

در رای گیری فراکسیون، امیرآبادی و موسوی لارگانی هم بیشترین رای را برای دبیری هیات رئیسه به خود اختصاص دادند و پس از آنها، حاجی دلیگانی، دهنوی، متفکر آزاد و کریمی فیروزجایی حائز بالاترین تعداد آرا شدند.

گزارش لحظه به لحظه از جلسه امروز را در یر بخوانید:

نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۹:۰۶

نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند

هیأت رئیسه مجلس، نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم در اجلاسیه اول را معرفی کرد.
نامزدهای نواب رئیسی مجلس یازدهم معرفی شدند

در این جلسه سیدامیرحسین قاضی‌زاده منتخب مردم مشهد و علی نیکزاد منتخب مردم اردبیل گزینه‌های نهایی فراکسیون انقلاب اسلامی برای نایب‌رئیسی مجلس یازدهم، به عنوان کاندیدای نواب اول و دوم برای اجلاسیه اول مجلس یازدهم معرفی شدند.

همچنین هیأت رئیسه اعلام کرد که عبدالرضا مصری و سید محمدرضا میرتاج‌الدینی از کاندیداتوری نواب رئیسی مجلس انصراف دادند.

قالیباف با 230 رای رئیس مجلس یازدهم شد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۹:۰۳

محمدباقر قالیباف حائز اکثریت آرای وکلای ملت شد و برای سال نخست اجلاسیه یازدهم بر صندلی ریاست مجلس تکیه زد.

اسامی 3 کاندیدای ریاست مجلس یازدهم اعلام شد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۸:۴۹

در این جلسه اسامی کاندیداهای ریاست مجلس اعلام شدند.

بر این اساس محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران، فریدون عباسی منتخب مردم کازرون و سیدمصطفی آقامیرسلیم به عنوان کاندیدای ریاست مجلس برای اجلاسیه نخست مجلس یازدهم معرفی شدند.

رئیس سنی مجلس: مجلس یازدهم مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذارد ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - ۰۸:۴۲

سیدرضا تقوی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس در نشست علنی امروز ( پنجشنبه، 8 خرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با تأکید بر مفاد سوگندنامه‌ای که نمایندگان قرائت کرده‌اند، گفت: سوگندنامه باید تذکری برای نمایندگان باشد و هر روز آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند و به آن متعهد باشند و خود را با مفاهیم این متن قوی، عجین کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه متن سوگندنامه بر اساس اصل 67 قانون اساسی است، اظهار داشت: ما نمایندگان در مراسم افتتاحیه تعهد دادیم و کار سنگینی را بر عهده گرفتیم که همانا پاسداری از حریم اسلام و نگهداری از آرمان‌های اسلامی است.

وی افزود: همچنین نگهبانی از مبانی جمهوری اسلامی، پاسداری از ودیعه ملت، رعایت امانت و تقسیم وظایف، دفاع از قانون اساسی، پایبندی به استقلال و اعتلای کشور، حفظ حقوق ملت، پایبندی به خدمت به مردم و مد نظر قرار دادن استقلال کشور و تأمین مصالح از جمله مواردی است که ما نمایندگان باید بر اساس سوگندنامه به آن توجه کنیم.

تقوی در ادامه با بیان اینکه ما به خداوند سوگند یاد کردیم تا به مفاد سوگندنامه وفادار باشیم، عنوان کرد: اگر به این موارد توجه کنیم ضعف‌های کشور برطرف می‌شود، همچنین باید مجلس تراز اسلامی را به نمایش بگذاریم که شاخصه‌های آن ارزشگرایی و انقلابی بودن، زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی و توجه به مشکلات معیشتی و محرومیت زدایی است.

رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس یازدهم، انتخابات هیأت رئیسه مجلس را مسابقه‌ای برای خدمت دانست و افزود: ما برای خدمت کردن باید از خودمان شروع کنیم و بدانیم افرادی که از طریق هیأت رئیسه خدمت می کنند وظیفه سنگینی بر عهده خواهند داشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا ال پالیتو غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی مجلس شورای اسلامی انتخابات هیات رئیسه قالیباف ونزوئلا ال پالیتو غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی مجلس یازدهم معرفی شدند مجلس شورای اسلامی ریاست مجلس هیأت رئیسه منتخب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذشتگان چوب حراج به حقابه مغان زده‌اند

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه پارس‌‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز گفت: گذشتگان به دلیل سوء مدیریت به حقابه مغان چوب حراج زده و اجازه ندادند این حقابه به دست کشاورزان برسد. - اخبار استانها -

امیدعلی رعنایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: سه معضل و مشکل اساسی منطقه مغان بیکاری، حقابه بخش کشاورزی و نبود جاده ایمن و چهار خطه مناسب است که مردم منطقه را به شدت رنج می‌دهد.

وی به مشکلات اقتصادی منطقه مغان به رغم ظرفیت‌های بی‌‌نظیر آب و خاک و تولید محصولات متنوع کشاورزی در این منطقه اشاره کرد و گفت: در کنار بیکاری جوانان، عدم احقاق حقابه واقعی از رود ارس به کشاورزی این منطقه لطمه وارد کرده و در کنار آن تصادفات متعدد در محور مواصلاتی مغان به مرکز استان تلفات زیادی را به همراه داشته است.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز تصریح کرد: بنده با شفافیت آرای نمایندگان و دریافتی آنها موفق هستم و قطعا در صورت حضور در مجلس آینده سعی خواهم کرد تا عملکردی شفاف از خود به جای بگذارم.

رعنایی به وضعیت فضای مجازی و بی‌در و پیکر بودن این فضا و رهاشدگی آن اشاره کرد و افزود: در این حوزه به مدیریت شایسته نیازمند هستیم تا از فضای سالم مجازی همه مردم استفاده کرده و نخبگان، دانشگاهیان و سایر اقشار بتوانند از بستر فضای مجازی برای توسعه فعالیت‌های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و سایر دستیابی صحیح بهره بگیرند.

وی با اعلام مخالفت با افزایش سن بازنشستگی خاطرنشان کرد: نه تنها با افزایش سن بازنشستگی مخالف هستم بلکه معتقدم بازنشستگانی که بهترین عمر خود را صرف خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، باید از شأن و شوکت بهتر و شرایط معیشتی مطلوب‌تر بهره‌مند شده تا عزت آنها حفظ شود.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: باید حقوق و مزایای کارگران و کارمندان منطبق بر تورم جامعه افزایش پیدا کند چرا که هیچ تناسبی بین تورم موجود و افزایش سالانه حقوق کارگران و کارکنان به عنوان اقشار آسیب‌پذیر وجود ندارد.

رعنایی بهره‌مندی از یارانه را حق مسلم همه ایرانیان دانست و بیان کرد: باید توزیع ثروت در کشور عادلانه بوده و خود ثروتمندان با رضایت قلبی و دلسوزی تمام اجازه بدهند تا یارانه اندک پرداخت شده بیشتر صرف کمک به خانواده‌های نیازمند و محروم جامعه شود.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با افزایش قیمت بنزین مخالفم چرا که بر این باورم در این حوزه باید کارهای درست و اصولی در مسیر بهینه مصرف کردن مورد توجه قرار گیرد.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز به موضوع فلسطین و حمایت کشور ایران از آنها اشاره کرد و گفت: همان طوری که امام راحل فرمودند فلسطین پاره تن اسلام است و ما نباید در برابر کشتار بی‌رحمانه مردم این منطقه سکوت کنیم بلکه بهتر است با دیپلماسی فعال زمینه صلح و آرامش بیشتر در منطقه با حذف نظام صهیونیست جهانی فراهم آید.

رعنایی در مورد افزایش جمعیت و قانون جوانی نیز تصریح کرد: در این زمینه باید خانواده‌ها به شرایط اقتصادی و معیشتی مناسب دست پیدا کنند تا به تناسب این شرایط زاد و ولد انجام شده و امر ازدواج جوانان با ایجاد فرصت‌های اشتغال و تأمین مسکن مناسب تسهیل شود.

وی افزود: برای مقابله با بی‌حجابی باید راهکارهای فرهنگی درست را در پیش بگیریم اما در منطقه مغان شیرزنان این خطه در اوج حجب و حیا بوده و ما کمترین دغدغه و مشکل را در این حوزه در منطقه مغان شاهد هستیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: حذف کنکور و ورود استعدادهای برتر به دانشگاه‌ها باید مورد توجه قرار گرفته و زمینه‌ای را فراهم کنیم تا به تدریج با حذف کنکور دانش‌آموزان دارای بار علمی بالاتر و نخبگان وارد دانشگاه شده و در تخصص‌های مختلف تحصیل خود را انجام دهند.

رعنایی اضافه کرد: باید شورای رقابت نرخ شهریه دانشگاه آزاد و سایر مؤسسات علمی را تعیین کند تا نابسامانی‌ها در این حوزه از بین برود.

وی بیان کرد: وضعیت تولید داخلی خودرو مناسب نیست و بهتر است با اصلاح کیفیت و قیمت خودروی تولیدی زمینه واردات خودرو نیز فراهم آید تا امکان رفاه و زیست شایسته برای ایرانیان رقم بخورد.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز به ظرفیت‌های بی‌نظیر مغان به ویژه بهره‌مندی این منطقه از آب و خاک مستعد، گمرک، کشت و صنعت مغان و پارس و زیرساخت‌های توسعه‌ای صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره کرد و ادامه داد: اقتصاد مردم باید در این منطقه در اولویت توجه و برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد تا معیشت بهتری را برای مرزنشینان و عشایر شاهد باشیم.

رعنایی یادآور شد: سوء مدیریت‌های گذشته ضربه‌ای مهلک به بخش کشاورزی و آب و خاک مغان وارد کرده و در کنار آن توسعه‌نیافتگی صنایع تبدیلی و تکمیلی، تعطیلی گمرک بیله‌سوار و نامناسب بودن جاده‌ها و محورهای مواصلاتی در این منطقه نیز آزاردهنده است.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: خاک زرخیز مغان جز هفت خاک برتر و شایسته جهانی است و در این خاک بیش از 40 رقم محصول تولید می‌شود که در کنار خاک مستعد، باید زمینه بهره‌برداری منابع آب نیز با تأمین حقابه واقعی کشاورزان مغان فراهم آید.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مدیریت ناصحیح گذشته آب در مغان گفت: در حالی که آب در بالادست رها شده اما مدیریت آب مغان به استان همجوار واگذار شده و به راحتی نمی‌توان از حقابه استفاده کرد.

رعنایی افزود: ما در کنار خاک مستعد، ما به آب فراوان و کشاورزی مکانیزه با تولید محصولات کیفی‌تر نیاز داریم و در کنار آن بهتر است با اصلاح مدیریت حقابه آب مغان رویه‌های گذشته اصلاح و شرایط بهتری را شاهد باشیم.

وی از جاده به عنوان شاهرگ اقتصادی منطقه مغان یاد کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه در این منطقه تولید محصولات کشاورزی و گمرک را شاهد هستیم باید راه‌های دسترسی چهار خطه بوده و از طریق بزرگراه بتوانیم به سایر راه‌ها دسترسی پیدا کنیم.

کاندیدای مجلس دوازدهم در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این بی‌عدالتی است که سایر مناطق استان دارای راه دسترسی ایمن و چهار خطه باشند اما شمال استان که دارای قابلیت بی‌نظیر کشاورزی، گمرک، منطقه آزاد، فرودگاه و سایر زیرساخت‌ها است از راه مناسب بی‌بهره باشند.

رعنایی اضافه کرد: نه تنها راه های مواصلاتی بلکه راه‌های درون شهری مغان نیز وضعیت مناسب و مطلوبی ندارد و هر لحظه امکان خطر و آسیب برای ساکنان این منطقه وجود دارد.

وی بیان کرد: راه آهن اردبیل به سمت مغان نیز باید در مسیر جدید از گرمی به سمت بیله‌سوار سپس پارس‌آباد و اصلاندوز توسعه پیدا کند وگرنه مسیر پیشنهادی قبلی به هیچ وجه قابل قبول نیست.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز در ادامه یادآور شد: باید مسیر ریلی اردبیل به شمال استان از بزرگراه قفقاز عبور کرده و امکان اتصال به مناطق مرزی بیله‌سوار، پارس‌آباد و اصلاندوز فراهم آید تا از این طریق بتوان به خط ریلی آذربایجان، قفقاز، روسیه و اروپا متصل شد.

رعنایی تصریح کرد: به دور از طایفه‌گرایی باید در منطقه مغان شایستگان بر مسند مدیریت بنشینند تا مردم طعم خدمت صادقانه و عادلانه را بچشند.

وی گفت: در کنار آب، خاک و راه مناسب، مردم این منطقه از کمبود امکانات بهداشتی، درمانی در مضیقه هستند به طوری که اصلاندوز و جعفرآباد با داشتن جمعیت بالاتر از یک درمانگاه مجهز و مرکز درمان‌بستر بی‌بهره است.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: شمال استان 300 هزار نفر جمعیت دارد اما در شأن این مردم بیمارستان و مراکز درمانی راه‌اندازی نشده که قطعا در صورت راهیابی به مجلس این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • گذشتگان چوب حراج به حقابه مغان زده‌اند
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم