Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کاندیداها از هم‌اکنون شفاف‌سازی‌ها را آغاز کنند، گفت: درخواست می‌کنم برخی کاندیداها حامیان مالی و ارتباط خود با برخی افراد را شفاف‌سازی کنند.

روح‌الله حسنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: کاندیدای نمایندگی مجلس نمی‌تواند برنامه ارائه دهد، چرا که برنامه یک موضوع اجرایی است و کاندیداها تنها باید در مورد رویکردهای خود صحبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از رویکردها در حوزه امنیتی است که رویکرد کلی ما منطبق با جبهه مقاومت است، عنوان کرد: شرایط کنونی امنیتی کشور یک برتری در منطقه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت جبهه مقاومت کاملا بحث سیاسی و امنیتی است، افزود: همانگونه که رهبر انقلاب موقعیت کشور را در گام دوم انقلاب ترسیم کرده‌‌اند که کاملا متفاوت از اوایل انقلاب است و باید به این امر توجه شود.

حسنی با بیان اینکه ایران در اوایل انقلاب از نظر امنیتی و همچنین در جنگ حالت دفاعی داشته و کاملا وابسته و تحت فشار بوده است، گفت: در آن زمان، ایران به مشکلات داخلی دچار بوده و نقش مصرف کننده داشته و هیچ نقشی در منطقه نداشت.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از انقلاب، ایران متوجه شد در منطقه اثرگذار و یک کشور مستقل و توانمند نبوده است، گفت: اما امروزه جنگ در داخل مرزهای ایران نبوده و در مرزهای اسرائیل روی می‌دهد و همین موضوع موجب ناراحتی دشمنان شده است.

وی با بیان اینکه اقتدار سیاسی و امنیتی ایران قبل از شهادت سردار سلیمانی نمود بیرونی نداشته اما پس از شهادت نمود خارجی یافت، عنوان کرد: آمریکا امروز دیگر در جایگاه کدخدایی نبوده و نتوانسته به حمله هوایی ایران واکنش درستی نشان دهد.

حسنی با بیان اینکه امروز آمریکا به تنهایی نمی‌تواند ایران را تحت فشار قرار دهد، عنوان کرد: آمریکا برای حضور در منطقه خلیج فارس نیازمند ائتلاف است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در این سال‌ها در مسیر درستی در مسائل خارجی و امنیتی بوده است، بیان کرد: چالش‌ها ادامه دارد، اما راه درست انتخاب شده و با گذر زمان استکبار تضعیف می‌شود و ایران قدرت می‌یابد.

وی با بیان اینکه تشکیل جبهه مقاومت موجب ایجاد امید ببین کشورهای مختلف چون یمن، سوریه، عراق، کشورهای آفریقایی و ... شده است، اظهار کرد: به برکت خون سلیمانی یک خودباوری در منطقه ایجاد شده است.

حسنی با بیان اینکه ایران در سیاست خارجی گارد باز دارد و برای مراوده با کشورهای مختلف آماده است، ادامه داد: ایران به خاطر مردم و انقلاب اسلامی نه با کشورهایی که نگاه استکباری دارند بلکه با کشوری که به فکر مرآوده و دوست هستند، آماده تعامل است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مسائل اقتصادی با وجود همه موفقیت‌ها با توجه به نرسیدن به همه آرمان‌ها مشکلات و معضلاتی نیز وجود داشته است، عنوان کرد: در حوزه مسکن، کمبود درآمد و ... دغدغه‌های مردمی وجود دارد که به حق است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر نگاه ذلیلانه‌ای به بیرون از مرزها وجود داشته است، گفت: این نگاه به نحوی بوده که بهبود شرایط را منوط به لوایح خارجی و کنفواسیون‌ها می‌دانند.

حسنی با بیان اینکه تصور موجود به وضعیت کنونی اشتباه است و بر خلاف تصور که شرایط موجود را با شعب ابی‌طالب مقایسه می‌کنند، بیان کرد: در حالی که به نظر بنده اکنون در شرایط دروازه خیبر قرار داشته و با یک برنامه دقیق و مدون می‌توان موفق شد.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تدبیر کرده و رویکرد درست انتخاب شود، گفت: نام‌گذاری‌های شعارهای اقتصادی توسط رهبر نشانه اهمیت موضوع اقتصادی است و برای قدرتمندی در منطقه باید به موضوع اقتصاد توجه شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین سند بالادستی در حوزه اقتصاد، اقتصاد مقاومتی است که ابعاد آن مشخص و قابل اجرا است، ادامه داد: برای خروج از شرایط موجود باید به توانایی‌های موجود توجه شود که در این بین بزرگترین سرمایه کشور نیروی جوان تحصیل کرده است.

حسنی با بیان اینکه تعداد ۳۶ میلیون جوان ۱۴ تا ۴۵ ساله در کشور وجود دارد، اضافه کرد: این افراد دارای تحصیلات بوده و باید فضا باز شده و با حرکت و حضور آنان شاهد تغییر و تحول در اقتصاد مقاومتی بود.

قدرت اقتصادی در سایه اقتصاد مقاومتی

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به اقتصاد مقاومتی موجب قدرت اقتصادی می‌شود، عنوان کرد: این نگاه موجب ایستادن روی پای خود، استفاده از ظرفیت‌ها، رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد شد و باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه هر نظام اقتصادی موفق نیازمند شفافیت حقوقی، قانونی و مالی است، عنوان کرد: هم‌اکنون نظام بانکی، مالیاتی و بیمه‌ای غیر شفاف است.

حسنی با بیان اینکه برای نمونه ۲۴ میلیارد دلار در این شرایط توسط دولت توزیع شد تا موجب رونق بخش اقتصادی شود، گفت: در زمینه این توزیع هیچ برآوردی از اثرگذاری‌ها وجود نداشته است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شفافیت مالیاتی نیز باید وجود داشته باشد، بیان کرد: باید مشخص شود چه مقدار مالیات از چه بخشی دریافت و کجا هزینه شده است.

وی با بیان اینکه باید وابستگی به نفت کاهش یابد که یکی از منابع اصلی جایگزین مالیات است، عنوان کرد: این موضوع باید مورد توجه باشد و بدیهی است عدم وجود شفافیت مالی مشکلاتی ایجاد می‌کند.

حسنی با بیان اینکه هزینه‌کرد مالیات هم مشخص نیست، گفت: یکی از مطالبات مردم این است که چرا در زنجان مالیات بیشتری نسبت به سایر استان‌ها پرداخت می‌کنند.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سامانه‌ای برای نمایش وام‌های بانکی باید وجود داشته باشد، افزود: در این سامانه میزان وام، اقساط و غیره باید مشخص شود تا افراد سودجو کنار رفته و افرادی که به فکر رونق تولید هستند برای دریافت تسهیلات ورود ‌کنند.

وی با بیان اینکه تصمیمات آنی در مسائل اقتصادی کشور تاثیرگذار است، گفت: برای نمونه تاثیرات تصمیم آنی در بورس تعرفه گمرکی موبایل و غیره مشاهده شده است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عدالت آن است که هر کس به اندازه سهم و حق خود از منابع و منافع بهره‌مند شده و در مخارج سهیم باشد، گفت: این موضوع لازم و ملزوم هم هستند و قوانین زیادی وجود دارد اما مشکل ضعف‌های اجرایی است.

وی با بیان اینکه چند شغله‌ها به عدالت طعنه می‌زنند، گفت: اشتغال برخی افرد در چند شغل ضعف قانونی دارد که در حقوق‌های نجومی هم دیده شد در این زمینه نقش مجلس مهم است که قوانینی تصویب کند که شفافیت و عدالت اجرا شود چرا که این موضوعات در اجرای اقتصاد مقاومتی موثر است.

حسنی با بیان اینکه مجلس فعلی در همه زمینه‌ها انفعال داشته است، گفت: این مجلس در موضوعات مختلف تصمیم قطعی ندارد و در مسائل روز اظهار نظری نمی‌کند، که دلیل آن نگاه به بیرون مرزها است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس فعلی برای اظهار نظر و تصمیم‌گیری منتظر اظهار نظر دیگر کشورها است.

انفعال مجلس فعلی ضعف اصلی آن است

وی انفعال مجلس را ناشی از نگرش قشری از اعضای مجلس دانست که معتقد هستند بدون حمایت سایر کشورها پیشرفت و موفقیت حاصل نمی‌شود و گفت: باید خود را تغییر دهیم و ملت، دولت و مجلس باید خود تصمیم‌گیری کنند.

حسنی با بیان اینکه مجلس آینده باید درک و جسارت تصمیم‌گیری را داشته باشد، تاکید کرد: برای تصمیم‌گیری مجلس توانمند با نگاه علمی نیاز است، چرا که امروز وقت آزمون خطا نیست.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به شدت به جوانان اعتقاد داریم، گفت: البته منظور فکر جوان است ک برای حل مشکلات ایده و فکر داشته باشند، چرا که امروز ایران چاره‌ای جز تکیه بر جوانان دارد.

وی با بیان اینکه مشکل مهم زنجان انحصارگرایی یک عده است، گفت: وظیفه نماینده ورود به این حوزه است، صنعت به چپاول رسیده، شرکت‌های بزرگ به صورت غیر واقعی واگذاری شده، اقتصاد استان در دست عده‌ای خاص است و معادن روی به عنوان یک سرمایه آورده‌ای برای زنجان نداشته و تاثیری در اقتصاد ندارد.

حسنی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه کاره زیادی در شهرستان‌های استان زنجان وجود دارد، گفت: یکی از این پروژه‌ها پتروشیمی است که بیش از ۱۲ سال از اجرای آن می‌گذرد و تکمیل آن در اشتغال شهرستان‌ها موثر است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهبود راه‌های ارتباطی در شهرستان طارم یک ضرورت است، بیان کرد: حوزه کشاورزی در این شهرستان یک اولویت است و تولید و فرآوری محصول زیتون به عنوان محصول استراتژیک منطقه با مشکلات عدیده‌ای چون مشکلات اخذ مجوز، پساب، برندسازی، فروش، محصولات تقلبی و ... مواجه است ک این محصول در سایر استان‌ها فرآوری می‌شود.

 

شفاف‌سازی از اکنون آغاز شود

وی با اشاره به وجود دو قطبی سازی غیر منطقی در زنجان بیان کرد: صاحبان صنعت، فرهنگ و مساِئل اجتماعی کنار گذاشته شده و فعالان موجود عملکرد مثبتی نداشتند

حسنی با بیان اینکه یک عده‌ای از کاندیدهای موجود چه مثبت چه منفی آزمون پس داده‌اند، بیان کرد: این افراد باید براساس عملکرد خود پاسخگو باشند و نمی‌توانند در موقعیتی که قرار داشتند مورد انتقاد قرار گیرند.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کاندیداها باید عملکرد ارائه دهند و اسپانسرهای مالی خود را معرفی کنند و شفافیت خود را از اکنون آغاز کنند، اظهار کرد: شفافیت قرار نیست پس از انتخاب آغاز شود و باید هزینه انتخابات شفاف شود.

وی با طرح سؤالی در مورد اینکه آقای علیمردانی بگوید چه ارتباطی با آقای هدایتی دارد، اضافه کرد: افراد در آینده همانطور خواهند بود که در گذشته بوده‌اند.

حسنی گفت: کاندیداها گزارش عملکرد ارائه دهند تا مردم امیدوار شوند که با انتخاب فرد اصلح اتفاقات خوبی در انتظار آنان است.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس رهبر انقلاب زنجان کاندیدا انتخابات مشارکت شفاف سازی حضور مالیات بانک حمایت رابطه حسنی روح الله گزارش امنیتی شفافیت کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی جبهه مقاومت تصمیم گیری وجود داشته مجلس فعلی شفاف سازی اظهار نظر هم اکنون توجه شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۰۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه اعتماد گفتگویی با جواد امام فعال سیاسی اصلاح طلب انجام داده که در آن به عفو بابک زنجانی واکنش نشان داده است.

جواد امام، دبیرکل مجمع ایثارگران درباره حکم عفو یکی از محکومان مالی و نجات وی از اعدام گفت: به نظر نمی‌رسد که هیچ انسان نوع‌دوستی از اعدام نشدن افراد یا عفو شدن‌شان ناخشنود باشد، اما درباره این پرونده سوالات و ابهاماتی نزد عموم جامعه وجود دارد که بهتر بود، مسوولان قبل از صدور حکم عفو، پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای به آنها می‌دادند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه یادآور شد: یکی از ابهامات اصلی این است که چه کسی یا بهتر است بگوییم چه کسانی چنین بستری را ایجاد و به این فرد در جرایم ارتکابی‌اش یاری رساندند، یا به تعبیر بهتر شرکای پشت‌پرده او که امکانات زیادی هم در اختیار داشتند، چه کسانی بودند؟ چرا هیچگاه درباره این پرونده اختلاس که در زمان خود رقمی قابل توجه بود، شفاف‌سازی نشد؟ کاش آقایان تحقیق کنند و ببینند که معطل‌سازی دو قوه برای سال‌ها و پخش اطلاعاتی ناقص از پرونده آقای «ز» در رسانه‌ها چه آثاری در افکار جامعه گذاشته است؟

او ادامه داد: امروز یک سوال دیگر این است که آیا مبلغ کلان ارزی که این فرد در حاشیه‌ای کاملا امن و با حمایت اشخاص و جریانی خاص برداشته و آن را سال‌ها در اختیار داشته، قرار است به ‌صورت ملک و املاک به بیت‌المال بازگردد؟ آیا مولفه‌هایی مثل نوسانات ارزی، تورم، عدم‌النفع و... را به این پرونده راه داده‌اند یا خیر؟ خوب است شفاف توضیح داده شود روند بازگشت پول ملت پس از این همه فراز و نشیب چگونه خواهد بود؟

امام یادآور شد: ما در گذشته پرونده‌های زیادی در خصوص جرایم مالی داشته‌ایم که متهم ردیف اول آن را بدون هیچ مماشاتی اعدام کرده‌اند. به عنوان نمونه، می‌توان به پرونده‌هایی نظیر سلطان سکه و قیر اشاره کرد. لذا ممکن است این شائبه ایجاد شود که یا اعدام آنها عجولانه و نادرست بوده، یا پشتوانه آقای «ز» آنقدر قوی بوده که او را از اعدام رهانیده است؛ مگر افراد نباید برابر قانون یکسان باشند؟ در هر صورت یکی از اصلی‌ترین مسائل در امر کشورداری، صداقت و شفافیت در قبال مردم است. نمی‌توان با اظهارنظرهایی ناقص و آشفته، به افکار پرسشگر پاسخ داد. به‌ویژه در جامعه‌ای که میلیون‌ها تحصیلکرده دانشگاهی و اشخاص فرهیخته دارد .به باورم هیچ چیز به اندازه صداقت با مردم و محرم دانستن آنها در خصوص پرونده‌های این‌چنینی، نمی‌تواند جامعه را از عادلانه بودن احکام مطمئن سازد.

دبیرکل مجمع ایثارگران گفت: بدون تردید بخش مهمی از جامعه امروز درباره بخشی از پرونده‌های قضایی، پرسش‌های قابل تأملی دارند، اما متأسفانه پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای به آنها داده نمی‌شود.

امام خاطرنشان کرد: آنچه در پایان می‌توان طلب کرد، درخواست از مسوولان قوه قضاییه جهت شفاف‌سازی هرچه بیشتر درباره پرونده‌های این‌چنینی است؛ اینکه دقیقا چه ابعاد و ارقامی داشته و چه کسانی به بهانه دور زدن تحریم و صدور چنین مجوزهایی بسترساز این جرایم شدند و با او در ارتکاب این جرم بزرگ همکاری و مشارکت داشته‌اند؟ به نظر می‌رسد که حکمرانی خوب که واجد شاخص‌هایی نظیر حاکمیت قانون، شفافیت و پاسخگویی است، ایجاب می‌کند که مقامات و کارگزاران تصمیم‌ساز، نسبت به این‌ شاخص‌ها توجه خاص داشته باشند.

او گفت: باید اضافه کرد که در اندیشه و عمل سیاسی امام خمینی نیز پر واضح است که تغییر وضع موجود به وضع مطلوب دنبال شده است. اندیشه و عمل بنیانگذار انقلاب در راستای شفافیت و پاسخگو کردن مقامات و کارگزاران حکومت بود و این مسیر به کارآمدی نظام و رضایتمندی عمومی رهنمون می‌شد و مشروعیت نظام را به‌دنبال داشت. مرجعیت رسانه‌ای در داخل کشور به ‌شدت متزلزل شده و رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران حرفه‌ای داخلی از نگرانی مواجه‌ شدن با اتهام‌هایی چون «تشویش اذهان عمومی» یا «نشر اکاذیب» و «اقدام علیه امنیت ملی» نمی‌توانند به رسالت حرفه‌ای خود به‌ طور کامل و مطلوب عمل کنند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903384

دیگر خبرها

  • وقتی سطح کاندیداها پایین است، انتخابات به همین سردی برگزار می شود که اکنون با آن روبرو هستیم
  • ببینید | روایت کاندیدای انتخابات مجلس از دعوای شدید خود با فردوسی‌پور و علیخانی
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • گذشتگان چوب حراج به حقابه مغان زده‌اند
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن